ČESTITAMO

VERIO NOVINARKU I KRENUO PO SVETSKU TITULU: Najbolji dani u životu poznatog fudbalera - lepotica i reprezentacija (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Iskusni vezista Borusije iz Menhengladbaha Jonas Hofman krunisao je svoju vezu sa novinarkom "Skaj Sporta".

Izvor: Instagram/jonasho23/printscreen

Jonas Hofman odlučio je da posle godinu dana veze veri svoju partnerku Lauru Vinter, inače novinarku "Skaj Sporta". Na ovaj potez, vezista Borusije, odlučio se tačno na Laurin 28. rođendan, pa su zajedničkom objavom na društvenoj mreži Instagram, podelili svoju radost sa brojnim pratiocima.

Vinterova je trenutno stacionarana u Minhenu, gde živi i radi u "Skaj Sportu", a ona inače važi za jednu od najlepših novinarki u Nemačkoj. Pogledajte kako izgleda buduća gospođa Hofman:

Ova godina je posebna u životu Hofmana, pored odluke da se oženi, dobio je i poziv selektora Hansija Flika da bude deo A selekcije na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sjajni fudbaler je ove sezone ubeležio 13 nastupa i postigao pet golova za svoju Borusiju iz Menhengladbaha.

Nemačka svoje takmičenje na Mundijalu započinje 23. novembra od 14 časova, a rival će im biti Japan, posle toga ih očekuje derbi sa Španijom, a grupnu fazu takmičenja zatvaraju protiv Kostarike. Jonas Hofman bi dobrim rezultatom sa svojom selekcijom, mogao da stavi šlag na tortu u ovoj za njega više nego uspešnoj godini. Pogledajte fotografiju kojom su najavili veridbu: