NOVI AUTOMOBIL

VLAHOVIĆ SE POČASTIO "ZVERKOM" PRED KATAR: Srpski napadač kupio Maserati, evo kako izgleda i koliko košta! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako izgleda novi automobil Dušana Vlahovića.

Izvor: Twitter/motorionline/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović trenutno je van terena zbog povrede i najverovatnije neće igrati sve do Svetskog prvenstva u Kataru, a za to vreme odlučio je da se počasti. Vlahović je kupio automobil Maserati Grekale Trofeo koji košta oko 115 hiljada eura, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Srbin pozira pored svog novog "mezimca" i jednog od komercijalnih savetnika ove kompanije Frančeska Troita.

Luksuzni "terenac" (530 KS) koji je izabrao Dušan Vlahović u sebi poseduje motor Neptun (V6), a dalje karakteristike kažu da najveća brzina koju može da razvije je 285 km/h, dok od "nula do sto" ubrzava za 3,8 sekundi.

Crni model koji je izabrao Vlahović je kreiran baš po njegovoj želji i nadamo se da će ispuniti očekivanja... Pogledajte kako spolja i unutra izgleda mašina za koju se odlučio srpski napadač, a koja je sve traženija u Italiji, međutim naravno nije za svakoga i potrebno je izdvojiti ozbiljan novac.

Podsetimo, Dušan Vlahović je ovog januara prešao iz Fiorentine u Juventus za oko 80 miliona eura i najskuplje je zimsko pojačanje u istoriji "stare dame". Samim tim, postao je i jedan od najplaćenijih igrača ovog kluba, a do sada je "vratio" sa 17 golova na 36 utakmica. Trenutno je povređen i svi se nadamo da će se oporaviti do 24. novembra i utakmice sa Brazilom na startu Svetskog prvenstva u kataru.