Fudbal

SPREMA SE NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI FUDBALA: Haland uskoro potpisuje za OGROMAN NOVAC, ali se ne zna za koga!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Poznata menadžerka Rafaela Pimenta otkrila je da će Erling Holand uskoro potpisati ugovor koji će ući u istoriju!

Izvor: Profimedia

Najmoćnija žena u svetu fudbala Rafaela Pimenta javno je rekla da se sprema potpisivanje najvećeg ugovora u istoriji fudbala! Ona je posle smrti Mina Rajole preuzela glavnu reč u Rajolinoj menadžerskoj agenciji, a počela je lično da upravlja karijerama nekih od najboljih fudbalera na svetu. 

Jedan od tih fudbalera je Erling Braut Holand, a u razgovoru za brazilske medije ona je otkrila da posle fenomenalnog početka sezone u kome je do sada dao 18 golova u Premijer ligi Norvežanin spreman da sedne za pregovarački sto i potpiše najveći ugovor u istoriji fudbala. 

"Kad sam govorila o Holandovoj vrednosti, razmišljala sam o svemu. Vrednost transfera igrača i vrednost njegovog lika. Ne znam hoće li u skoroj budućnosti neki klub platiti milijardu dolara za igrača. U dalekoj budućnosti da, ha? Kad sam počela ovaj posao pre 20 godina, nikada nisam ni pomislila da će sponzorstvo dosegnuti cifru o kojoj pregovaramo kada je Holand u pitanju. Uskoro ćemo objaviti njegovog novog sponzora i to će biti najveći sportski ugovor u istoriji", navela je ona.

Iako će ugovor koji će Holand potpisati ovih dana ući u istoriju, to će biti samo početak velikih promena na fudbalskom tržištu. 

"Ali sigurna sam da ću za tri godine, kad pogledam ovaj ugovor, reći: 'Kakav užasan ugovor', zar ne? Dakle uzimajući u obzir kako brzo raste vrednost igrača mislim da će za nekoliko godina ugovor vredan 1.000.000 evra biti užasan ugovor", zaključila je ona. 

Tagovi