Novi par

DILETA UHVAĆENA SA PREMIJERLIGAŠEM - LJUBAV CVETA: Prvo se držali za ruke, pa razmenjivali nežnosti na večeri! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Dileta Leota ima novog dečka, a sa niim je provela ceo dan u Milanu. Prvo su se smeškali i držali za ruke na ulicama, a onda su razmenjivali poljupce i nežnosti u jednom restoranu!

Izvor: Profimedia

Uhvaćeni su! Nakon što se dugo "šuškalo" o tome da su najpoznatija sportska novinarka na svetu Dileta Leota i bivši golman Liverpula Loris Karius u vezi, sada su uhvaćeni zajedno! Kamere fotoreportera su ih uhvatile prvo u neobaveznoj šetnji, a onda na romantičnoj većeri u Milanu! 

Dok Dileta Leota počinje novi period svoje karijere i počinje da izveštava na engleskom za najveće svetske medije, Karius je trenutno rezerva Niku Poupu u Njukaslu. Ipak, kako klub vode prebogati vlasnici iz Saudijske Arabije novac koji dobija je sigurno dovoljan da mu nadoknadi to što ne igra.

Dileta je dugo bila u vezi sa turskim glumce Džanom Jamanom, pričalo se da je imala aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a sada su pisanja nekih tabloida iz Italije potvrđena, defintiivno je uplovila u vezu sa Kariusom! Pogledajte ih zajedno:

Kariusa uglavnom pamtimo po tome što ga je Jirgen Klop doveo u Liverpul, a onda ga je Nemac koštao u finalu Lige šampiona 2018. godine kada je praktično poklonio pobedu Real Madridu. Posle toga je poslat na nekoliko pozajmica i sada ga je Njukasl konačno doveo u svoje redove kao slobodnog igrača.

Dileta nastavlja da puni naslovne strane, dok Karijus nastavlja da sedi na klupi, ali mu bar ide dobro na ljubavnom planu. Pogledajte kako izgleda Dileta Leota: