NOVI DETALJI

PANIKA ZBOG MITROVIĆA PRED MUNDIJAL! Trener Fulama ZABRINUO Piksija i Srbiju: "Nije mogao ni da trenira"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Trener Fulama Marko Silva pričao je o povredi Aleksandra Mitrovića.

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović je povređen i to je vest koja je zabrinula celu Srbiju pred početak Svetskog prvenstva u Kataru (od 20. novembra do 18. decembra). U derbiju protiv Mančester sitija srpski napadač nije bio ni na klupi. Jasno je bilo odmah da ga Marko Silva nije tek tako stavio van tima, a onda je stigla i potvrda o problemu pred start Mundijala. Svi se nadaju da nije ništa ozbiljno, ali je sada izgleda sve na lekarskoj službi.

Dragan Stojković i cela nacija čekali su da čuju nove informacije o tome i vesti su stigle od strane trenera engleskog tima koji je dao kratku izjavu o Srbinu. "Osetio je bol posle meča sa Evertonom i nije bio u stanju ni da trenira tokom nedelje. On je igrač čije stanje moramo da pratimo iz dana u dan, da vidimo koliko dugo će odsustvovati", izgovorio je Silva i tako zabrinuo celu naciju.

Pred početak meča sa Sitijem je Silva pred kamerama rekao da "ne bi trebalo da je ništa ozbiljno", ali je posle tog duela zvučao znatno opreznije. Mundijal počinje za dve nedelje i zbog ovoga su svi u strahu, počevši od Piksija. Do odlaska na pauzu Fulam ima samo još jedan meč, protiv Mančester junajteda u Londonu (13. novembra u 17.30 časova). Ostaje da se vidi hoće li u tom duelu na terenu biti čovek koji je dao devet golova za klub u dosadašnjem delu Premijer lige... Podsetimo, on se povredio još tokom meča Lige nacija protiv Švedske.

Možda ce vas zanimati