Ne zanima je žena!

"HOĆU TROJKU SA NJIM, DA GA PREZNOJIM KAO NA TERENU!" Šok ponuda za poznatog fudbalera - želi ga zvezda sajta za odrasle

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Poznati fudbaler će se ove sezone boriti za titulu u Italiji i učestvovati na Mundijalu sa svojom selekcijom, a ukoliko želi da se opusti i proba nešto drugačije, na stolu ima nepristojnu ponudu.

Izvor: Instagram/js.oficial10/hirvinglozano/printscreen

Krilni fudbaler Napolija i reprezentativac Meksika Irving Lozano (27) dobio je nepristojnu ponudu od devojke koja je poznata na sajtu za odrasle. Džesika Sodi velika je obožavateljka meksičkog fudbalera i spremna je na sve samo da provede jednu noć sa tim. Kad kažemo da je spremna na sve, tu računamo i da je ne zanima njegov brak pošto je poziv uputila i ka supruzi poznatog fudbalera.

Lozano je još od 2014. godine oženjen svojom izabranicom iz tinejdžerskih dana i sa njom ima dvoje dece, ali je Džesiki toliko simpatičan da bi pristala i na trojku sa ovim parom. Ona je gostujući u jednoj emisiji inicirala priču o tome, ističući da joj supruga Napolijevog fudbalera nije nikakav problem.

"Da li je Irving Lozano oženjen? Zapravo nije me ni briga za to, mogli bismo da imamo trojku ako je oženjen. Naterala bih ga da se znoji kao da je na fudbalskoj utakmici", rekla je Džesika, koja je u nastavku emisije otkrila da je pokušala da kontaktira fudbalera. navodno mu je slala poruke na Instagramu, ali je za sada meksički fudbaler ignorisao svaku reč koju mu je uputila. Pogledajte kako ona izgleda:

Tokom dosadašnjeg dela karijere Lozano je nastupao za Pačuku u rodnoj zemlji, PSV iz Ajndhovena i Napoli, u kojem igra od 2019. godine. Još 2016. godine debitovao je za seniorsku reprezentaciju Meksika i ima 59 nastupa za A tim, a očekuje se da bude i jedan od aduta ekipe na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Tagovi