Haha!

JA U HRVATSKOJ NA MORU, A KARLO ANĆELOTI SE POJAVLJUJE NA PUČINI! Hit priča legendarnog Škota: Bilo je kao u filmu!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Dankan Ferguson je otišao u Hrvatsku, a onda je dobio poziv od Karla Anćelotija.

Izvor: Twitter/William HIll

Karlo Anćeloti sada osvaja titule sa Real Madridom, a pre povratka u redove "kraljevskog kluba" gde planira da se penzioniše postizao je odlične rezultate u Evertonu od 2019. do 2021. godine. 

Tu je sarađivao sa jednom od najvećih legendi kluba Dankanom Fergusonom. Nekadašnji napadač "karamela" bio mu je desna ruka na Mersisajdu, a sada je u jednoj emisiji Ferguson otkrio koliko je bio blizak sa svojim mentorom. 

"Bio je odličan, odličan sa igračima, dobar taktički, svi su ga voleli, on je dobar čovek. Svi su ga voleli. Ja sam se dobro slagao sa njim, čak smo otišli na odmor zajedno", počeo je on, a onda otkrio o čemu se zapravo radi.

Kada je otišao na odmor na jadransko primorje dobio je poziv, posle koga se Karlo Anćeloti pojavio na pučini!

"Otišao sam na odmor u Hrvatsku, a on me je pozvao i pitao gde sam. Rekao sam mu da sam na odmoru u Hrvatskoj i samo je rekao: 'Ja dolazim.' Sledeće što sam video je Karlov brod na horizontu, kao u filmu", rekao je nasmejani Dankan Ferguson. 

Održali su sjajan odnos i danas, a nedavno je Ferguson bio u poseti velikom Karlu. 

"Ja sam bio sa drugarom na njeovom brodu, odjednom je tu i Karlo sa svojim. Došao je čak u Hrvatsku bio je sa nama. I danas smo u kontaktu, pre tri nedelje me je zvao da dođem u Madrid da gledam trening, bio sam tamo pre tri nedelje. Bio sam i kod njega kući nekoliko noći", završio je Ferguson.