Romansa!

LJUBILA ZVIJEZDU BAJERNA, SAD MOMKA OD 400 MILIONA EURA: Poznata fudbalerka ima novog dečka - i on je sportista!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Ulovila je novog veoma uspješnog sportistu, jednog od najtalentovanijih u ligi!

Izvor: Instagram/jordynhuitema/printscreen

Jedna od najatraktivnijih fudbalerki današnjice ima novog dečka! Džordin Hajtema (21), djevojka koja je svojevremeno bila u vezi sa Bajernovim lijevim bekom Alfonsom Dejvisom, sada je promijenila sport. Na slikama koje je podijelila sa pratiocima na Instagramu može se vidjeti koliko je Džordin srećna u zagrljaju bejzbol igrača Hulija Rodrigeza (21).

Jedan od najtalentovanijih igrača u MLB ligi trenutno nastupa za Sijetl Marinerse, a u narednim godinama trebalo bi da bude jedna od najvećih zvijezda lige. Prije nekoliko mjeseci dogovorio je novi ugovor sa Marinersima po kojem će zaraditi minimum 210 miliona eura, a dobro obaviješteni ESPN tvrdi da bi ugovor mogao da iznosi i preko 400 miliona!

Veza sa Rodrigezom za Džordin Hajtemu dolazi nakon bolnog raskida petogodišnje veze i optužbi da je lijevonogog fudbalera varala dok su bili zajedno. Oboje su pokušali da demnatuju te navode, a očigledno je da je Džordin već krenula dalje. Ona se u prethodnim mjesecima dovodila u vezu sa Romeom Bekamom, jednim od Dejvidovih sinova, ali je to očigledno bila samo avantura. Djeluje da je veza sa bejzbol zvijezdom mnogo ozbiljnija... Ovo je Džordin:

Inače, Hajtema trenutno igra za OL Reign iz Sijetla, a ranije u karijeri nosila je i dres PSŽ-a. Iako ima samo 21 godinu već je odigrala 58 mečeva za reprezentaciju Kanade i na tim susretima postigla je 15 pogodaka.