ZNATE JE

MBAPE IMA NOVU DJEVOJKU - "BOMBU" SA INSTAGRAMA: Sa fudbalerom ima već dvoje djece, pa zavela mlađeg! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kilijan Mbape navodno ima novu partnerku, a to je manekenka Rouz Bertram.

Izvor: Instagram/rose_bertram

Najplaćeniji fudbaler današnjice Kilijan Mbape intrigira javnost kako zbog svojih fudbalskih kvaliteta i čudnih odnosa sa saigračima u Pari Sen Žermenu, tako i zbog privatnog života. Tako su nedavno mediji pisali da je Mbape u ozbiljnoj vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rau, međutim izgleda da je to bila "patka", odnosno da je to sve bio paravan pošto se razvija ljubavna priča sa drugom manekenkom iz Belgije.

U pitanju je Rouz Bertram, tvrdi britanski tabloid "Dejli Star" i dodaje da je ona "belgijski sueprmodel" i koja je već imala veze sa fudbalerima. Najpoznatiji među njima je Gregori van der Vil, bivši reprezentativac Holandije.

Njih dvoje su osam godina bili u vezi i imaju dvije kćerke, a Bertram već neko vrijeme nije u vezi sa Van der Vilom. Upoznali su se još dok je ljepotica imala 17 godina, a onda je reprezentativca Holandije pratila u Pariz, Istanbul, Toronto... Međutim, očigledno je negde "zapelo" i sada se okrenula drugim momcima.

Mediji prenose da Mbape prati Rouz i na Instagramu, gdje doduše ima 850 hiljada pratilaca, ali teško je da neće primjetiti fudbalera koji je među najboljima na svijetu.

Pogledajte najbolje fotografije lijepe Rouz Bertram:

Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, kažu engleski mediji, ima novu djevojku. Tabloid Daily Star tvrdi da se radi o belgijskom supermodelu, Rose Bertram. Već samo letimičnim pogledom na Instagram-stranicu dotične gospodične, može se vidjeti mnogo toga zanimljivog. Bertramova je inače, bivša partnerica nekadašnjeg nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela s kojom ima i dvije kćerkice iz osmogodišnje veze.

Tagovi