POGLEDAJTE

SKANDAL! FUDBALER ROME GLAVOM UDARIO SUDIJU: Murinjov "vojnik" podivljao, ovo je za veliku kaznu! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nedopustiv potez holandskog fudbalera Rika Karsdorpa iz Rome koji je fizički nasrnuo na sudiju.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Napoli je u derbiju 11. kola Serije A savladao Romu 1:0 (0:0) preko Osimena u 80. minutu utakmice i tako je ostao usamljen na čelu tabele, a "vučica" polako posustaje. Mnogi su mislili da je Žoze Murinjo dolascima igrača poput Dibale i Belotija napravio šampionski tim, međutim i dalje ima mnogo igrača koji su daleko od vrhunskog nivoa, kako u igračkom, tako i u svakom drugom smislu...

To se najbolje videlo nakon susreta sa Napolijem kada je Rik Karsdorp, desni bek iz Holandije, fizički nasrnuo na glavnog sudiju Masima Iratija i zbog toga ga sigurno čeka ozbiljna kazna.

Karsdorp je zamenjen u 82. minutu, svega 120 sekundi posle gola Rome, obrušio se na sudiju Iratija nezadovoljan pojedinim odlukama u toku susreta. Bio je u bolovima zbog povrede kolena koju je zaradio, ali to nije nikakav izgovor za to što je glavom krenuo da udari Iratija, potom ga i odgurnuo, nakon čega je italijanski arbitar odmah izvadio crveni karton - s tim da Murinjo tvrdi da ga nije pokazao Holanđaninu nego jednom od trenera.

Pogledajte incident koji će sigurno biti tema istrage disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije u narednim danima, pa Karsdorp može da bude srećan ako bude kažnjen suspenzijom od jedne utakmice.

Tagovi