Neočekivano ili...?

MBAPE PREŽIVEO BLAMAŽU, IZVIŽDAO GA CEO PARIZ: Došao da pozdravi Benzemu, a dobio salve zvižduka! (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Karim Benzema je dobio Zlatnu loptu, a Kilijan Mbape zvižduke.

Izvor: Twitter/Ballon d'or

Frans Fudbal je u Parizu još jednom dodelio Zlatnu loptu, a među brojnim dobitnicima priznanja ono najveće je dobio Karim Benzema. Dok je napadač Reala koji je prošetao crvenim tepihom sa čak dve lepotice bio sjajno dočekan, Kilijan Mbape nije!

Napadač Pari Sen Žermena je na udaru brojnih kritika otkako je potpisao novi ugovor sa klubom. Zamera mu se razmaženost, preterana zahtevnost od kluba, a navijači hoće da se ogromne investicije u ekipu konačno isplate i da PSŽ osvoji Ligu šampiona. 

S obzirom da je bio u užem izboru za dobijanje nagrade Mbape je stigao na dodelu, a tu ga je dočekala salva zvižduka! Parižani besni zbog njegovog odnosa prema dresu i igara u klubu nisu se ustručavali da ga kritikuju dok je išao crvenim tepihom. Pogledajte kako je dočekan:

Navijači su ljuti i zato što uprkos činjenici da je dobio najveći ugovor u istoriji fudbala. Ipak neposredno pred dodelu Zlatne lopte PSŽ je u najvećem derbiju francuskog fudbala savladao Olimpik Marsej, a nakon što je asistirao Nejmaru za jedini gol na tom meču Mbape je ponovo istakao da su te glasine neistinite.

"Nikada nisam tražio da idem u januaru. Informacije koje ste dobili jednostavno ne mogu da razumem. Nisam deo svega toga o čemu se piše poslednjih nekoliko dana. Bio sam šokiran kao i svi oko mene. Spavao sam, a kada sam ustao i video šta se dešava jednostavno sam se šokirao. Srećan sam ovde, sve vesti su lažne", rekao je Mbape.