SKANDAL

"KOME PSUJE MRTVE MAJKE?" Skandal u Trebinju - TUKLI SE TRENER I IGRAČI: Pogledajte incident, došla i policija (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nezapamćeni incidenti poslije duela Leotara i Zrinsjkog u Trebinju.

Izvor: Youtube/PrintScreen

Leotar i Zrinjski remizirali su 1:1 u nedelju nakon dva lijepa pogotka Nemanje Bilbije i Harisa Handžića, međutim duel u Trebinju ipak se neće pamtiti po lijepom, već po incidentima koji su odbili nakon meča Premijer lige BiH. Uvod u nezapamćeni incident bila je burna svađa na konferenciji za novinare tokom koje je jedan od članova kluba iz Trebinja rekao da je kapiten Nemanja Bilbija psovao "mrtve majke".

"Sram vas bilo, psuje nam mrtve majke ovdje jer nema tople vode", rekao je član Leotara, a treneri Sergej Jakirović i Marko Maksimović su ostali u čudu. Situacija je nakon toga potpuno eskalirala, nakon čega se u glavnoj ulozi našao trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Ispred stadiona je došlo do koškanja, pa i fizičkog sukoba između Jakirovića i igrača Leotara, među kojima je bio i kapiten Leotara Đoko Milović. Intervenisala je i policija i situacija se na kraju smirila, ali nema sumnje da će nadležni organi FSBIH raspravljati o ovom incidentu i da ćemo vidjeti velike kazne, pošto je bosanskohercegovački fudbal još jednom zbog ružnih stvari u fokusu regiona.

Pogledajte nezapamćeni incident nakon utakmice na Policama.

Tuča Leotar - Zrinjski
Izvor: YouTube