DA LI JE MOGUĆE

SKANDAL! LEGENDA OPTUŽILA TADIĆA I AGENTA DA BIRAJU TIM U AJAKSU: Da je to trener uradio, KRAJ!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Vesli Snajder je još jednom napao Dušana Tadića, ali je ovoga puta otišao najdalje.

Izvor: Profimedia/Twitter/TheEuropeanLad/Screenshot

Srpski reprezentativac Dušan Tadić ne igra ove sezone toliko sjajno za Ajaks kao što je to radio u prethodne četiri, odnosno nema statistiku na kakvu su navijači navikli, pa je tako tek nedavno postigao prvi gol u prvenstvu, dok je prilično nervozan bio i u Ligi šampiona kada je zaradio nepotreban crveni karton u debaklu protiv Napolija. Tako kapitena nije bilo u revanšu sa italijanskim klubom na stadionu "Dijego Maradona", a Ajaks je i tu utakmicu izgubio (4:2) i dočekao nove kritike, ponovo Veslija Snajdera koji u tandemu sa Rafaelom van der Vartom konstantno "udara" na klub i Tadića.

Snajder je ovoga puta otišao najdalje i na holandskoj televiziji je optužio Tadića i njegovog agenta Miloša Malenovića da "vedre i oblače" Ajaksom, što je poprilično ozbiljna optužba i razlikuje se od obične kritike o igri srpskog kapitena koji je na sve što je Holanđanin do sada govorio - mudro ignorisao.

"Zašto trener Šrojder nije počeo sa Kudusom na mjestu desetke i sa Brobijem kao napadačem? Zašto je igrao Dejvi Klasen? Imam ozbiljne sumnje da je to uradio - jer da je prošlo dobro - to bi bio kraj za Dušana Tadića", rekao je Snajder potpuno ignorišući Klasenovo iskustvo u odnosu na pomenute konkurente, pa čak i na činjenicu da je postigao prvi gol za Ajaks na utakmici protiv Napolija.

Nije se samo na tome zaustavio Vesli Snajder nego je poručio i da pomenuti Miloš Malenović, koji je agent treneru Šrojderu, ima veliku moć u Ajaksu i da odlučuje o nekim stvarima unutar kluba.

"Mislim da sam u pravu. Ne čujem ovo izokola, nego iz kluba. To se ne sviđa igračima. Ne situacija sa trenerom, nego kako se stvari razvijaju. Tadićev agent ima veliku moć u Ajaksu...", rekao je javno Vesli Snajder i time sigurno pokrenuo mnoga pitanja u Ajaksu koji se do sada nije oglašavao na ovu temu.

Podsjetimo, Dušan Tadić je od 2018. godine u Ajaksu i navikao je igrače na statistiku u kojoj su "pune" kolone golova i asistencija, ali od kako su "kopljanici" krenuli u totalnu rekonstrukciju ovog ljeta - sa novim trenerom i novim igračima - još nije namjestio formu. U dosadašnjih 13 mečeva zabilježio je gol i šest asistencija, ali kada pričamo o igraču koji je spreman da za Ajaks igra i pod temperaturom, onda Snajderova kritika zaista ne stoji.

Tagovi