Fudbal

BRAZILSKA ZAVODNICA PLAKALA U JAVNOSTI ZBOG ŠTOPERA REALA: Rodila mu dete, a on je tuži za 1.100 eura! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Bila je sa Nejmarom, a onda je nakon kratke romanse sa Ederom Militaom rodila ćerku. Samo nekoliko dana pred porođaj štoper Reala ju je ostavio!

Izvor: Instagram/karolinel/Twitter/@Splash_UOL/Printscreen

Nastavlja se sukob štopera Real Madrida Edera Militaa i njegove bivše devojke Karoline Lime. Ova brazilska manekenka je postala poznata nakon veze sa Nejmarom, a potom je uplovila u romansu sa Militaom, kome je rodila i dete!

Sve je šokirala odluka Militaa da ostavi Limu samo nekoliko dana pred porođaj, a sada ta priča nastavlja da bude u centru pažnje. Brazilac je pokrenuo sudski proces kako bi alimentaciju smanjio na 1.100 eura mesečno, a objašnjenje advokata čoveka koji godišnje zarađuje 7.000.000 eura je zaista kreativno.

"Militao još uvek napreduje, njegova profesija je nestabilna i nema mogućnost da šalje više novca", poručili su advokati brazilskog fudbalera koji su saopštili da je do sada morao da finansira i deo Limine porodice. Pogledajte kako izgleda Karolina Lima:

Lepa Brazilka se nadala vansudskoj nagodbi, a sada je ipak unajmila advokata. Uz sve ovo Militao je optužio svoju bivšu da vodi hajku protiv njega i da je organizovala botove kako bi ga vređali na društvenim mrežama!

"Takvo uznemiravanje se dešava konstantno i neočekivano preko Karoline koja koristi svoj lični profil, preko njenog profila i komentara koji su usmereni direktno na našeg klijenta sve sa ciljem da se uruši Militaov ugled", poručili su igračevi advokati.

Ona je pak naglasila da je šokirana ovim optužbama i da je za njih saznala iz štampe. Čak je snimila video u kome plače i kaže: "Trenutno nemam snage. Moj advokat će da govori umjesto mene. Sve će biti u moju odbranu", rekla je ona.