Pa ne može tako!

GVARDIOLA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI ZBOG LEPOTICE: Na šta to liči, pa on više neće igrati ni minut kod mene! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Katalonski stručnjak Pep Gvardiola se oglasio povodom komentara supruge jednog svog fudbalera.

Izvor: Instagram/Screenshot/sarabenamira

Supruga veziste Mančester sitija Ilkaja Gundogana Sara napravila je pravi haos na društvenim mrežama kada se požalila na Mančester! Njen suprug godinama igra za "građane", stigao je u Englesku 2016. godine, a ona se nedavno udala za njega i uopšte joj se nije svideo život na Ostrvu. 

"Žao mi je i to je tužno reći, ali moram da budem iskrena. Baš sam se trudila ovih godina da nađem neki pristojan restoran, ali u celom Mančesteru je hrana zaista užasna. Svugde se serviraju neki smrznuti proizvodi i hrana nema nikakvu svežinu i kvalitet. Restorani ovde se više brinu o piću nego o hrani. Možda je u Londonu bolje, ali ovde u Mančesteru je zaista užasno", napisala je na instagramu Sara, a onda su usledile brojne kritike. Sve to je čuo i Pep Gvardiola!

On je suvlasnik jednog restorana u gradu, pa se na konferenciji za novinare našalio na račun supruge svog omiljenog veznog fudbalera.

"Razočaran sam što nisu došli u moj restoran, zato Gundo više neće igrati ni minut ove sezone", rekao je Gvardiola uz osmeh, pa dodao: "Pozvaću ih oboje u TAST (njegov restoran, prim. aut.) i sigurno će dobro da jedu", rekao je Gvardiola. Pogledajte kako izgleda Sara Gundogan:

 Ovih dana je bilo glasina da iskusnog nemačkog vezistu u svojim redovima želi i Barselona, a jedno je sigurno, Sara Gundogan bi jedva dočekala da se preseli u sunčanu Španiju!