SJAJNO

TRAGEDIJA KOJA JE ZBLIŽILA MESIJA I ANTONELU! Leova supruga mami uzdahe, a ima i jednu POSEBNU tetovažu! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Lionel Mesi u srećnom je braku sa Antonelom Rokuco, a ovo su svi zanimljivi detalji o njoj koje možda niste znali.

Izvor: Instagram/LeoMessi

Lionel Mesi jedan je od najboljih fudbalera svih vremena, dok u isto vreme vodi lep porodični život sa svojom suprugom Antonelom Rokuco. Ona je njegova najveća podrška, imaju troji sina, Tijaga (2012. godište), Matea (2015) i Ćira (2018). Njihov privatni život uglavnom je odvojen i sakriven od očiju javnosti, mada se u poslednje vreme mnogo više i ona pojavljuje. Bavi se modelingom, njene fotke oduševljavaju ljude širom planete, na Instagramu ima preko 20 miliona pratilaca. Ko je ona, kako su se njih dvoje upoznali i koji su to sve detalji o njoj za koje možda niste znali.

Antonela je rođena u Rozariju, istom gradu kao i Leo i ona je rođaka njegovog prijatelja iz detinjstva Lukasa Skaglije. Navodno je često znao da ide kod Lukasa kako bi mogao da vidi Antonelu. Poznaju se još od malih nogu, dugo su se zabavljali i ubrzo su ozvaničili svoju vezu. Ona je otišla na fakultet i želela je da postane zubar, dok je on gradio svoju fudbalusku karijeru. Ubrzo se predomislila, odustala je od toga i odlučila da se posveti karijeri u modelingu. Prema pisanju argentinskih medija, jedna tragedija ih je zbližila. Te 2007. godine, dok je Leo igrao za Barsu, njihov zajednički prijatelj je preminuo, ona je bila posebno bliska sa njim, a Mesi je došao u Rozario da bi bio uz nju. Od tog trenutka su se dodatno zbližili i ljubav je počela da cveta.

Posle duge veze konačno su odlučili da se venčaju 30. juna 2017. godine u svom rodnom gradu. Obezbeđenje je bilo veliko, čak su ih čuvali i pripadnici vojske. Među gostima bile su mnoge poznate ličnosti, a njih dvoje su od njih tražili da im ne donose nikakve poklone, već da svako, u skladu sa sopstvenim mogućnostima, uplati novac u njegovu dobrotvornu fondaciju. Svi gosti dobili su i zanimljiv poklon u kom se nalazila i flaša njegovog vina "L10". Od tada se dosta stvari promenilo, pored troje dece, dogodio se i njegov iznenađujući transfer kada je prešao u Pari Sen Žermen. Pogledajte i kako ona izgleda:

O Antoneli postoji i još jedna zanimljivost. Ona obožava filmove i knjige o "Hariju Poteru". Zbog toga je odlučila da se tetovira i to oko mesec dana pre Leovog prelaska u Pariz. Na levoj ruci, iznad lakta, tetovirala je jedan detalj iz spomenutog serijala. U pitanju je "Golden snitch", rekvizit koji je korišćen u igri "Kvidič" ("Quidditch"). Jednom prilikom je na svojim društvenim mrežama objavila i fotografiju na kojoj su Leo, ona i deca, dok je na TV ekranu pušten upravo "Hari Poter".

Tagovi