Koliko?!

SERGEJ KOŠTA 120 MILIONA I BIĆE JOŠ SKUPLJI: Juventus ima plan, Lacio neće ni da čuje

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Prvi čovjek Lacija oglasio se nakon informacija da Juventus želi najveću zvijezdu njegovog kluba.

Izvor: MN Press

Svaka sezona italijanske Serije A donese nam nove blistave partije Sergeja Milinković-Savića (27). Vezni fudbaler, jedan od najboljih igrača u Italiji poslednjih godina, i ove sezone blista na terenu. Postigao je tri gola i dodao sedam asistencija na prvih devet utakmica u prvenstvu, a Kaludio Lotito zadovoljno trlja ruke.

Po riječima prvog čovjeka kluba, SMS nije na prodaju u januaru - Juventusu ili bilo kome drugom, a do ljeta će biti prilike da njegova cijena bude i značajno veća nego što je trenutno. U januaru će, čini se po Lotitovim rečima, biti malo i 120 miliona za fudbalera koji ponovo oduševljava planetu u dresu Lacija.

U međuvremenu će Sergej imati još nekoliko mečeva u dresu Lacija kojem za sada solidno ide u Seriji A, biće tu i evropski mečevi za nebeskoplave iz Rima, a zatim i Svjetsko prvenstvo na kojem će igrati pod komandom Dragana Stojkovića. Stiču se svi uslovi da cijena skoči, a već je preko 100 miliona, tvrdi Lotito.

"Nemamo nikakav dogovor ni sa Kežmanom da prodamo Sergeja Juventusu na zimu, niti sa bilo kim drugim. Štaviše, njegova cijena više nije 100.000.000, nego je sada 120.000.000 eura. I raste svakog mjeseca", izjavio je prvi čovjek rimskog kluba Kaludio Lotito.

Podsjećamo, Sergej Milinković-Savić ponikao je u Vojvodini, odakle se preselio u Genk. Poslednjeg dana jula 2015. godine preselio se u Rim, a u prethodnih sedam i po sezona odigrao je preko 300 mečeva za Lacio. U tom periodu profilisao se u najbitnijeg igrača tima, pa ga njegovi saigrači poput Ćira Imobilea porede sa Kevinom de Brujneom, jedinim veznim fudbalerom u Top5 evropskih liga koji na terenu ima sličan učinak!