HIT

JUVENTUS IGRA NAJGORI FUDBAL NA SVETU! Zbog ovih pet sekundi SMEJE im se ceo svet, a Alegri aplaudira (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Juventus ne može da se sastavi ove sezone, tužne partije iz nedelje u nedelju.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Juventus se pošteno obrukao u Izraelu i izgubio protiv Makabija (0:2) nakon čega su se njihove šanse da nastave takmičenje u Ligi šampiona drastično smanjile. Alegrijev tim je posle četiri kola osvojio tri boda, koliko ima i klub iz Haife, tako da ih zapravo čeka grčevita borba za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, a možda se nešto promeni ako u međuvremenu dođe do smene trenera koga štiti klauzula - za otkaz bi dobio 34 miliona evra.

Za to vreme Juventus igra grozan fudbal, možda i najgori u Evropi, čemu smo svedočili i na meču protiv Haife kada su delovali potpuno bez ideje i nije nikakvo iznenađenje što uz takav nastup nisu postigli ni gol...

Dušan Vlahović je bio potpuno izolovan, posebno od kada je iz igre izašao najbolji asistent tima Anhel di Marija zbog povrede u 24. minutu, a vezni red u sastavu Mekeni - Rabio - Paredes - Kvadrado ništa nije uspevao da "proizvede", kao ni Kostić, Mireti i Lokateli koji su u nastavku dobili šansu.

u završnici meča kada su Lokateli, Kvadrado i Mireti kombinovali i ostali bez lopte, a za to vreme je Maks Alegri aplaudirao kraj klupe. Pravo je pitanje - čemu? Pogledajte...


I dok je Juventus "gurao pod tepih" krizu, teško da će ih nešto trgnuti nego smena trenera koji im je u prethodnom mandatu doneo četiri šampionske titule. Ovoga puta nije uspeo da ih razmrda i deluje da ne postoji više nikakav odnos sa igračima, ali teško da će sa ovakvim sastavom i novi trener uspeti da napravi veliki pomak.

Tagovi