ČOVEK JE BIZNISMEN

OTKRIVENO - PIKE ZVAO BIVŠU DEVOJKU ALEKSISA SANČEZA: Ostavio Šakiru, našao novu ljubav, a sad je i s njom na vezi!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Istina, ovog puta se ne radi o ljubavnom, već poslovnom životu Đerara Pikea.

Izvor: Instagram/shakira/laiyls/Printscreen

Đerar Pike ne prestaje da biva u centru pažnje fudbalske javnosti, što zbog vesti vezanih za njegov manjak nastupa u Barseloni, što zbog privatnog života. Ceo svet već odavno bruji o rastanku španskog štopera i kolumbijske pevačice Šakire, nakon što su mediji otkrili fudbalerovu nevernost.

O Pikeu se piše i po tome što je već u novoj ljubavi i ima novu devojku, Klaru Kiju Marti, s kojom se prvi put javno pojavio na jednom venčanju u avgustu. Nedavno su viđeni zajedno i u Parizu, a sada se Pike dovodi u vezu s još jednom lepom devojkom.

Doduše, ovog puta se ne radi ni o kakvom neverstvu, već isključivo biznisu. Španski mediji su otkrili da je za sve "kriv" fudbalski klub Andora, španski drugoligaša čiji je Pike vlasnik. Đerar želi da njegov klub, koji je već ostvario istorijski uspeh ulaskom u drugi rang, da obezbedi još veću vidljivost.

Zato se obratio Laji Grasi, inače bivšoj devojci Aleksisa Sančeza, nekadašnjeg Pikeovog saigrača iz Barselone. Laja vodi reklamnu agenciju, a Pike ju je prema pisanju "Sporta" kontaktirao kako bi što bolje promovisao svoju ekipu u narednom periodu. Grasijeva je izvršna direktorka te agencije, pa ostaje da vidimo kako će ta njihova saradnja izgledati.

Pikeova Andora je trenutno šestoplasirana ekipa u španskoj Segundi sa 14 bodova iz osam utakmica. Vrednost igrača ovog tima je procenjena na nešto više od 14.000.000 evra, a ko zna, možda Laja Grasi bude imala udela u tome da više obratimo pažnju i na taj klub. Ovo je Laja:

Inače, ovo je Klara, nova devojka Đerara Pikea, 12 godina mlađa studentkinja: