POGLEDAJTE

NAJSKUPLJA ZVIJEZDA REALA UHVAĆENA SA DRUGOM ŽENOM: Poznati fudbaler bančio do zore, a ovo sa njim NIJE njegova supruga

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Eden Azar ponovo privlači pažnju španskih medija iz pogrešnih razloga.

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Real Madrid Videos HD

Eden Azar ponovo privlači pažnju u Španiji, ali ni ovoga puta to nije zbog igara u dresu Real Madrida! Najskuplje plaćeni igrač u istoriji "kraljevskog" kluba ni izbliza nije opravdao 115.000.000 eura koje su Madriđani za njega dali Čelsiju.

Belgijanac je često povrijeđen, kada je i zdrav ne pruža partije kakve se očekuju od njega, pa zbog toga nerijetko i propušta mečeve sjedeći na klupi. A sada španski mediji bruje o njegovom partijanju u noćnom provodu sa misterioznom ženom koja nije njegova supruga!

Španski "Sport" piše da je Azar ponovo u fokusu zbog vanfudbalskih stvari i navode da je bio "uhvaćen" u noćnom provodu u Belgiji, tokom reprezentativne pauze. On nije bio u društvu svoje supruge, već je sa nepoznatom mladom ženom igrao i delio pića do ranih jutarnjih časova.

Navodi se da je Azar prije samo nekoliko dana kukao kako u timu Karla Anćelotija ne dobija priliku da se pokaže, ali ističe se i da njegovo ponašanje van terena nije primerno. Azaru se zamjera što je ponovo u centru zbivanja zbog "vanfudbalskih aktivnosti" više nego zbog partija na terenu, pa je pitanje da li će Belgijanac dobijati značajniju priliku u Real Madridu.

Ni Azar ni njegova supruga se do sada nisu oglašavali povodom ovih tvrdnji da jer fudbaler možda bio nevjeran, ali se na društvenim mrežama pojavio sporni video snimak:

Eden Azar u noćnom provodu
Izvor: YouTube/ Real Madrid Videos HD