Cirkus!

IZBIO HAOS ZBOG MESIJA - 8 RADNIKA OBEZBEĐENJA REAGOVALO: Navijač bez majice uplašio Lea, pa tražio neverovatnu stvar!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Lionel Mesi ima navijače i obožavatelje u svakom delu sveta, a ovaj je zaista poseban!

Izvor: Youtube/beIN SPORTS USA

Lionel Mesi je veći od fudbala, veći od timova za koji igra, veći od života! Videli smo kako su njegovi saigrači reagovali na svaki  grub start na njemu na jednom od prethodnih mečeva, a sada smo u meču sa Jamajkom videli neverovatne scene. 

Sjajni ofanzivac je u prijateljskom meču sa Jamajkom vodio svoj tim do pobede 3:0 sa dva postignuta pogotka, dok je treći strelac bio Hulijan Alvarez. Ipak, ono što će se pamtiti sa terena "Red Bul arene" je ono što se desilo kada je Mesi dao svoj drugi pogodak na meču.

Jedan navijač je uleteo na teren i odmah je otrčao do Mesija sa markerom u rukama. U ovakvim situacijama navijači često traže sliku sa nekom superzvezdom ili dres, ali ovaj "uljez" je imao drugačije planove. Dotrčao je i sa leđa prišao Mesiju, a onda je tražio da mu se Argentinac potpiše direktno na leđa! Pogledajte tu scenu:

Navijač uplašio Mesija
Izvor: Youtube/Bein Sports USA

Hteo je Mesi da mu učini, ali nije stigao! U trenutku se osam radnika obezbeđenja stvorilo oko njih i bacilo na momka koji je dotrčao na teren, a zamalo su oborili i samog Mesija! Na kraju smo videli kako navijača nekoliko radnika obezbeđenja drži i izvodi sa stadiona i meč je mogao da se nastavi.