Tako je!

HAOS ZBOG DRESOVA ZA SVETSKO PRVENSTVO, SAD JE IZBILA POBUNA: Šamarčina za "Najk" - napadač ih javno ponizio! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Džonatan Dejvid neće da ćuti i neće da se "Najk" vidi dok on slavi pogodak!

Izvor: Twitter/screenshot/JDNalton

Pred svako Svetsko prvenstvo aktuelna je priča o novim dresovima nacionalnih timova, pa smo tako nedavno videli predstavljen i novi dres Srbije za Mundijal. Sada je u Kanadi nastao haos zbog dresa za Katar i to zato što - ga nema!

Kanađani su predvođeni kapitenom tima Milanom Borjanom uspeli da se kvalifikuju za Katar i odu na prvo Svetsko prvenstvo od 1986. godine, a na drugo u svojoj istoriji. Iako je ostvaren istorijski uspeh, to "Najk" ne zanima i ova kompanija neće da napravi poseban dres za Mundijal Kanađanima!

"Najk" je rutinski saopštio da Kanada ima drugi "ciklus razvoja dresa" i da nema nikakve potrebe za promenom. To se nije svidelo tamošnjoj javnosti, ali ni igračima pa je tako napadač Džonatan Dejvid rešio da protestuje! Pogledajte šta je uradio:

Drugi najbolji strelac u istoriji ovog nacionalnog tima je u prijateljskom meču sa Katarom dao svoj 22. gol u karijeri u dresu Kanade i nakon toga je dok je slavio prekrio rukom znak "Najka"! Tako je iskazao svoj protest, a posle meča se oglasio i defanzivac Sem Adekugbe.

"Iskreno, ovo mi se ne dopada. Smatram da bi svaka reprezentacija trebalo da dobije novi dres za Svetsko prvenstvo. Ovaj dres mi je OK, ali voleo bih da smo dobili novi jer je nastup na prvenstvu ipak nešto posebno", iskren je bio on. 

Kanada je u Kataru u grupi sa Belgijom, Marokom i Hrvatskom.