Ne diraj GOAT-a!

OPŠTI HAOS NA TERENU ZBOG MESIJA: Rival ga bacio na zemlju, a onda su Argentinci POLUDELI! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kada igrate protiv Argentine, svaki start nad Lionelom Mesijem može da izazove pravu pobunu kod njegovih saigrača!

Izvor: Twitter/screenshot/AlbicelesteTalk

Argentina je odigrala prijateljski meč sa Hondurasom i dobila ga je rutinski, a na tom meču se jasno videlo koliko svojim saigračima znači Lionel Mesi. Lider ovog tima je grubo fauliran u jednom monentu i tada je na terenu nastao haos!

Pri rezultatu 1:0 za "gaučose" u 39. minutu igrač Hondurasa je grubo nasrnuo na Mesija, a onda se oko njega stvorio gotovo kompletan tim Argentine!

ARGENTINA - HONDURAS 3:0 (2:0)
/Lautaro 16, Mesi 45+2, 69)

Nakon gola Lautara na startu meča nastavila je Argentina da dominira u prijateljskom meču, a onda je jedan od fudbalera protivničkog tima "pokupio" Mesija u trku! Prvo su mu pritrčali Rodrigo De Paul i Lautaro Martinez, a centralni vezista Atletika je želeo fizički da se obračuna sa njim! 

Za tili čas se iza Lautara i De Paula stvorio kompletan tim "gaučosa", spreman da se suoči sa igračem koji je mogao da povredi kapitena i lidera tima! Pogledajte kako je to izgledalo:

 Do kraja meča Mesi je dao dva gola i potvrdio sjajnu formu za nacionalni tim pred Mundijal u Kataru koji će mu biti verovatno poslednja šansa da osvoji najvažniji trofej u fudbalu!

Tagovi