Fudbal

Ispunjeno obećanje: "Kod Fehre" 500 Crnogoraca dobili sirnicu, a ne burek sa sirom (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor Pobjeda

Navijači Crne Gore okupili su se kod ugostitelja Fahrudina Meškovića u njegov restoran „Kod Fehre“ u Zenici gdje je spremna gozba za 500 posjetilaca, prenosi Pobjeda. Kako je i obećao, Mešković je tako i uradio.

Izvor: YouTube - printscreen

Pripremio je gozbu za 500 navijača koji će u njegovom restoranu probati pravi burek, „burek sa sirom“ – sirnicu, janjetinu, piletinu i ćevape, prenosi Klix.ba.

Kako je kazao, neće moći ni pojesti onoliko koliko je pripremio.

- Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem, evo šta je napravio - kazao je Mešković.

Dejan Tiganj iz Nikšića je kazao da je svratio samo da se zahvali Meškoviću, ali da mu je zastala knedla u grli kada je video i osetio gostoprimstvo kod Meškovića.

- Volim BiH, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je toliko malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će da nas spoji - kazao je on.

Mirko Stanić sa Cetinja i Bejto Šahmanović poručili su da je ovo sve nevjerovatno, da su iznenađeni gostoprimstvom, te da očekuju pobjedu Crne Gore, a na pitanje da li je sirnica sirnica ili burek sa sirom, Šahmanović je kazao da se ipak odlučio za jagnjetinu.

- Rado smo se odazvali pozivu, a puno bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Fudbal i sport treba da spajaju ljude - poručili su.