Jedva čekamo!

RONALDOVI FANOVI U TRANSU - STIŽE NAJBOLJI ROĐENDANSKI POKLON: Snimljen dokumentarac o FENOMENU, legende pričale u njemu

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jedan od najboljih igrača svih vremena dobio je dokumentarni film u kojem ćemo videti neke do sada neispričane priče.

Izvor: Twitter/Ronaldo/printscreen

Legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima proslavio je juče 46. rođendan, a za fanove kojih i dalje ima širom sveta pripremio je specijalan poklon. U saradnji sa kućom DAZN, čuveni brazilski fudbaler napravio je remek-delo, dokumentarac u kojem ćemo videti najsjajnije trenutke njegove igrače karijere, uz izjave njegovih saigrača i rivala.

Ljubitelji fudbala dobili su fantastične vesti jer samo na osnovu trejlera koji se pojavio na Ronaldovom Tviter nalogu može da se vidi koliko će spektakularno biti. Priča (verovatno) počinje dolaskom u Evropu i dočekom na aerodromu novog fudbalera PSV-a, a zatim se razvija opširnim izjavama o fenomenu ljudi koji su iz prve ruke imali prilike da vide šta zna "O Fenomeno".

Italijani Bobo Vijeri i Paolo Maldini, Brazilci Roberto Karlos i Romario, Francuz Zinedin Zidan... Svi oni govorili su o tome kakav je kao igrač bio Ronaldo, jedan od najdominantnijih igrača u istoriji fudbala. Čovek koji je imao snagu tenka i gracioznost balerine platio je ceh žestokim udarcima jer je u finišu karijere igrao sa čestim povredama kolena. Da nije bilo tako, pričali bismo o legitimnom kandidatu za najboljeg svih vremena... Uostalom, pogledajte trejler: