OGLASIO SE

RAZMAŽENI MBAPE JE NEZADOVOLJAN U PARI SEN ŽERMENU: Dali mu 150.000.000€, a zbog Mesija i Nejmara mu smeta JEDNA stvar!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Čini se da je Kilijan Mbape daleko srećniji ulogom koju ima u reprezentaciji Francuske, gde se sve vrti samo oko njega.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Francuske našli su se u nezgodnoj situaciji, pošto su dva kola pre kraja Lige nacija bili u poziciji da ispadnu u niži rang takmičenja. Ali svetski šampioni su u četvrtak uveče savladali Austriju 2:0 i tako se ponovo vratili na sigurnije mesto u svojoj grupi.

Francuze je fenomenalnom partijom predvodio Kilijan Mbape, koji je postigao sjajan solo gol, uz pomoć kog je njegova selekcija uspela da slomi otpor rivala. A nakon meča u Parizu, ponovo se pričalo o rečima zvezde Pari Sen Žermena.

Uprkos odličnim igrama PSŽ-a i rezultatima koje beleže na startu nove sezone, Mbape deluje nezadovoljno. Dok su Nejmar i Lionel Mesi raspoloženi i da budu raspucani i da asistiraju saigračima, kod Mbapea je situacija malo drugačija. On jeste već postigao 10 golova, ali mnogi upiru u činjenicu da Mbape baš i nije raspoložen da "deli" lopte Brazilcu i Argentincu.

Pričalo se i o sukobom sa Nejmarom, a sada će i Mbapeove reči učiniti da mnogi posumnjaju da Francuz baš i nije zadovoljan ulogom koju mu je Krištof Galtije dodelio u PSŽ-u. Tako je objasnio razliku u odnosu na ono što pokazuje u reprezentaciji Francuske.

"Igram drugačije. Od mene se traže drugačije stvari nego u klubu. Ovde imam mnogo više slobode. Trener zna da kao ‘devetku’ ima Olivijea Žirua koji okupira protivničku odbranu i ja onda mogu da se šetam naokolo i ulazim u prostore. U Pari Sen Žermenu je drugačije, to ne postoji. Traže od mene da igram u sredini i sve je drugačije", rekao je nezadovoljni Mbape, nakon što je letos dobio bonus od 150.000.000 evra za produžetak ugovora sa "svecima".

Kada se na sve doda činjenica da Mbape nijedan gol u PSŽ-u nije asistirao ni Nejmaru ni Mesiju, a da su njih dvojica njemu dodali loptu za čak osam pogodaka, mnogo je onih koji će doći do zaključaka da možda Francuz stvarno nije oduševljen ulogom u triju sa Brazilcem i Argentincem...

Tagovi