Fudbal

SJUTRA POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA POTENCIJALNO ODLUČUJUĆI MEČ SA FINSKOM!

Autor Anastasija Đonović

Iz Fudbalskog saveza saopšteni su detalji oko prodaje karata za važnu utakmicu u ponedeljak.

Izvor: MONDO/Bojan Stanišić

Crna Goru sjutra očekuje važan duel sa reprezentacijom BiH u gostima, sa početkom od 20:45. Ukoliko slave u pomenutoj utakmici, izabranici Miodraga Radulovića imaće istorijsku šansu da pobjedom nad Finskom izbore baraž za Evropsko prvenstvo, te plasman u A diviziju Lige nacija!

Pobjeda nad Pukijem i drugovima, bila bi zlata vrijedna i u slučaju remija u Zenici, uz uslov da Bosanci ne slave u poslednjem kolu, na gostovanju Rumuniji.

Stoga je suvišno govoriti koliko će "sokolima" značiti (očekuje se) pun stadion, a do karata se pored trebovanja može doći i putem javne prodaje:

Prodaja ulaznica za utakmicu šestog kola grupe B3 UEFA Lige nacija, između Crne Gore i Finske, počinje u petak od 10 časova na šalterima SC “Morača”.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 3 eura za sjevernu i južnu tribinu, 3 eura za sektore A, B, E i F na istočnoj tribini, odnosno 5 eura za sektore C i D na toj tribini.

Za ulazak na sektore A i F na zapadnoj tribini potrebno je izdvojiti 6 eura, za sektore B i E 8 eura, a za sektore C i D 10 eura.

Ulaznice će se prodavati u petak, subotu i nedjelju od 10:00 do 16:00 časova, dok će se na dan utakmice prodaja trajati od 10:00 časova do početka utakmice.