PROZVALA GA

IZJAVA ŠAKIRE ĆE PIKEA DOVESTI DO LUDILA: Htjela je da ćuti o fudbaleru, ali ove riječi otkrivaju koliko je BIJESNA!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Ne prestaju da se pojavljuju nove informacije oko razvoda Đerara Pikea i Šakire, o kom se priča već mjesecima.

Izvor: Profimedia/3gerardpique/Printscreen

Raskid fudbalera Đerara Pikea i svjetski poznate pjevačice Šakire jedna je od vijesti koja je potresla kako svijet fudbala, tako i šou biznisa. Poznati par se rastao, ali "sapunica" oko njihovog kraja ljubavi se ne stišava.

Svjetski mediji iz dana u dan otkrivaju nove informacije, pisalo se o Pikeovoj novoj djevojci, a dosta toga će se u narednom periodu odlučivati pred sudom. To se naročito odnosi na starateljstvo nad djecom. No, sada je i Šakira progovorila o cijeloj situaciji.

Pike je nedavno razbijesnio Šakiru time što je "Gremi" nagrade koje je pjevačica osvajala ostavio u svojoj firmi koja je u njegovom vlasništvu bila i prije nego što je stupio u brak sa Kolumbijkom. Kako se ta firma ne smatra nečim što su zajedno stekli u braku, tako će i Šakira imati dosta problema da povrati nagrade koje je svojim radom zaslužila.

Ipak, ni ona nije željela da ostane dužna fudbaleru Barselone. Šakira je u jednoj nedavnoj izjavi žestoko osula paljbu po Pikeu, pokazavši da smatra da je ona sebe davala više u njihovom zajedničkom životu.

"Ja sam najviše žrtvovala u toj vezi. Došla sam u Španiju, preselila se, prihvatila nov način života, sve kako njegova karijera ne bi trpjela. Mogli smo da živimo u SAD, gdje bi mi bilo lakše da radim kada je u pitanju moja pjevačka karijera. Dosta toga bi bilo blizu, ali to ne bi odgovaralo njegovoj fudbalskoj karijeri", rekla je Šakira za magazin "Elle".

Imajući u vidu kako su stvari tekle u proteklom periodu, nema sumnje da će i Pike uskoro imati spreman odgovor za Šakiru. Možda je i ova izjava način Kolumbijke da razbijesni Španca, koji je već imao burnijih reakcija u vezi odnosa sa Šakirom. Nedavno su osvanule i fotografije sa jedne jahte na kojoj se ovaj nekada skladni par žestoko svađao pred očima svoje djece, što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Španski mediji su pisali da je Pike navodno varao Šakiru i ranije i to sa poznatom manekenkom Bar Refaeli, koja je jedno vrijeme bila u vezi i sa Leonardom di Kaprijom. Ovo je ona: