Hahaha

POGODIO LOPTOM NOVINARKU, PA IZNENADIO IZJAVOM POSLE MEČA: Poznati golman napravio najluđi potez Lige šampiona! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nekadašnji čuvar mreže Mančester sitija u centru pažnje zbog toga što nije poslao loptu svom treneru.

Izvor: Twitter/UpshotTowers/printscreen

Svojevremeno jedan od najboljih engleskih golmana, a poslednjih sezona pomalo zaboravljeni Džo Hart (35) ponovo je u centru pažnje. Bivši čuvar mreže Mančester sitija koji se prethodnih godina borio za priliku u Torinu i Totenhemu sada se skrasio u Seltiku i deluje da je to pravi potez za njegovu karijeru. Ali, na naslovnom stranama je zbog nečeg drugog.

Na meču drugog kola grupne faze Lige šampiona Hart je napravio bizaran incident jer je tokom zagrevanja loptom pogodio novinarku norveške televizije. Ingrid Halstensen izveštavala je sa meča Šahtjora i Seltika koji je odigran u Varšavi, a Džo nije baš najbolje procenio gde treba da uputi udarac. Tokom zagrevanja sa svojim trenerom iskusni čuvar mreže pogodio je novinarku koja je bila u direktnom prenosu.

Ona je pričala pred kamerama koje su i uhvatile trenutak kada je Hart pogađa. Jasno se vidi lopta koja leti iza njenih leđa, sve do trenutka u kojem Ingrid "slaže" facu svesna da je pogođena loptom. Naravno, kao veliki džentlmen Džo Hart se izvinjavao zbog ove neprijatnosti... Pogledajte kako izgleda Ingrid:

"Molio sam za priliku da se izvinim, ali ti nisi želela da se okreneš. Moj trener golmana je bio na pet metara odatle. Sada vidiš zašto je moja karijera otišla tamo gde je otišla", rekao je Hart u izjavi nakon meča, a njegova izjava postala je hit na internetu. Doduše, nismo sigurni da se Ingrid stvarno naljutila jer se na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi njen osmeh nakon što je golman sa 75 nastupa za reprezentaciju Engleske napravio veliku grešku.