BRAVO!

PIVO ZA SVE NAVIJAČE PROTIVNIČKOG TIMA! Kakav potez u Ligi šampiona - ni oni nisu mogli da veruju (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Navijači Sevilje bili su oduševljeni posle poteza domaćina utakmice u Ligi šampiona.

Izvor: Twitter/sceenshot/brfootball

Ponekad potezi koji obeleže fudbalsku utakmicu nisu oni na samom terenu. Jedan takav dogodio se na meču Lige šampiona između Kopehagena i Sevilje. Na travnatoj površini nije bilo golova (0:0), ali su zato domaćini meča napravili nešto što je oduševilo sve, prvenstveno navijače španskog kluba, a onda i sve koji su videli snimak.

Danci su odlučili da počaste pristalice Sevilje, pa su im tako u jednom momentu meča svima doneli pivo. Odjednom su se pojavili redari i oni su u rukama držali čase sa pivom. Krenuli su da ih dele na tribini gde su bili smešteni navijači protivničkog tima. Čak ni oni nisu mogli da veruju kada su videli.

"Živeli", "Bravo", "Hvala", bili su samo neki od povika koji su se čuli od strane navijača dok su uzimali pivo i nazdravljali. Nisu se na kraju radovali pobedi svog tima, ali su sa stadiona u Danskoj otišli u dobrom raspoloženju. Dobili su pivo i uspomenu koju će svakako pamtiti. "Hvala vam što ste doputovali u Kopenhagen", napisali su domaćini u poruci na društvenim mrežama.

Što se same utakmice tče, na terenu su bila dvojica Srba, obojica u dresu gostujućeg tima. Marko Dmitrović bio je na golu, a Nemanja Gudelj je igrao na poziciji štopera u Sevilji. Uspeli su da sačuvaju svoju mrežu. Posle dva odigrana kola u grupi G prvi je Mančester siti sa šest bodova, Dortmund ima tri, a Kopenhagen i Sevilja po jedan. Sledi reprezentativna pauza, pa će se mečevi elitnog takmičenja nastaviti početkom oktobra (4. i 5. oktobar).