NE VOLI GA NIKO

BAHATU ZVEZDU REALA NI SAIGRAČI NE MOGU DA SMIRE: Provocirao protivnike, trener naredio da mu POLOME NOGE!?

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Ponašanje Vinisijusa je nedopustivo, ali šta tek reći za trenera Majorke koji je uhvaćen kako od svojih igrača traži da pretuku Brazilca.

Brazilski fudbaler Vinisijus u ovom trenutku igra fantastičan fudbal. Gol u finalu Lige šampiona samo dodatno mu je podigao samopouzdanje i tako je u novu sezonu ušao sa pet golova i dve asistencije, međutim postoje stvari zbog kojih i dalje izluđuje svoje navijače, čak i saigrače, a ne pričamo o burnom privatnom životu.

Španski mediji pišu da je njegova bahatost česta tema u svlačionici Real Madrida, tako da je svoje saigrače ponovo iznervirao nakon utakmice sa Majorkom na "Bernabeuu", gde je skandal napravio i Marko Asensio.

Vinisijus se radovao nakon preokreta i ubedljive pobede Real Madrida (4:1), u kojoj nije postigao gol niti zabeležio asistenciju, ali je ponovo preterao u tome i zaboravio da ne treba biti gord kada se slavi. Tako mediji u Španiji prenose da je zadirkivao i provocirao igrače Majorke da su se oni požalili i drugim fudbalerima Real Madrida.

Na to im je odgovoreno da su svi svesni Vinisijusovog ponašanja i da su mu već govorili da ne treba da provocira protivnike nego da se ponašao kao zrela osoba, međutim nikako i da ga poslušaju.

"Hiljadu puta su pričali sa njim o ovome i objašnjavali mu da to nije dobro za njega i tim", prenose španski mediji i podsećaju na uzaludne "trikove" na terenu kojima pokušava da izludi protivnika, a da ih to nervira najbolje govore reči Majorkinog trenera Havijera Agirea koji je uhvaćen kako u toku meča govori igračima "polomite mu noge".

Ipak, da se neće smiriti u skorije vreme govori i "stori" nakon poraza Barselone od Bajerna u Ligi šampiona. U pitanju je fotografija na kojoj se smeje svom najvećem rivalu...