UMALO MUČNE SCENE

GOLMAN PROVOCIRAO NAVIJAČE, A ONDA SU SE ZALETELI NA NJEGA! Okrenuo se ka tribini i izazvao STAMPEDO u Bundesu (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Neverovatan potez golmana Augzburga posle odbranjenog penala umalo je doveo do većeg sukoba.

Izvor: Twitter/santi_culer/Screenshot

Augzburg je došao do pobede od 1:0 na gostovanju u Bremenu, pošto je golman Rafal Gikijevič u 95. minutu utakmice odbranio penal Štefanu Dukšu, a utakmicu Bundeslige je obeležila burna proslava poljskog čuvara mreže zbog kog su umalo izbili veliki incidenti na stadionu Verdera.

Gikijevič je bio pod utiskom zbog odlične odbrane kojom je njegova ekipa došla do tri boda zbog čega se nakon zaustavljana Dukšovog šuta okrenuo ka tribini sa domaćim navijačima i počeo da ih provocira.

Stavio je prst na uvo i traži od navijača reakciju pošto su mu prethodno zviždali, međutim u tom trenutku nije ni pretpostavljao šta će se dogoditi... Besni navijači iza njegovog gola počeli su da preskaču stolice i sišli su na teren, spremni da se obračunaju sa golmanom koji ih je izazivao bez ikakve potrebe.

Srećom, navijači su se zaustavili u prostoru između tribina i gola, gde ih je čekalo obezbeđenje, tako da je sprečen veći incident pošto je neko mogao i da krene na Gikijeviča koji bi se teško sakrio na Vezeru.

Zbog ovog poteza golman iz Poljske dobio je žuti karton, ali njegova ekipa je bar pobedila.

Tagovi