NEVEROVATNO

HOROR SCENA - REDARI TUKU NAVIJAČE DOK LETE BAKLJE! Obezbeđenje i STOLOM gađalo huligane na stadionu (VIDEO)

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Neverovatne scene nasilja na utakmici Konferencijske lige između Nice i Kelna.

Izvor: Twitter/thecasualultra/Screenshot

Utakmica prvog kola Konferencijske lige između Nice i Kelna kasnila je zbog velikog sukoba navijača na "Alijanc rivijeri", a prema prvim izveštajima francuske policije - povređena su 32 navijača. Više od osam hiljada Nemaca doputovalo je u Nicu kako bi bodrilo svoje ljubimce, a kako mere obezbeđenja nisu bile jake uoči meča - došlo je do velikog fizičkog obračuna na tribinama zbog kog je intervenisala žandarmerija.

Pre nego što je među pomahnitale huligane došla žandarmerija, intervenisali su i redari koji su čak i prevazišli svoja ovlašćenja, tako da je na snimcima primećeno da su mnogi od njih koristili i prekomernu silu.

Tako su dvojica redara pesnicama tukla jednog navijača, najverovatnije Kelna, koji je prišao ogradi. Ka njemu su leteli brojni predmeti, dok su ga i redari pesničili i nisu ga puštali... Sve to zabeležile su televizijske kamere i nema nikakve sumnje da zbog ovakvih scena rivale iz Partizanove grupe čeka žestoka kazna.

Takođe, na drugom video-snimku koji se pojavio na mrežama primećeno je i da je jedan redar stolom gađao navijača Kelna, koji se posle toga srušio na tribinama...

Pogledajte snimke!


Meč je na kraju počeo sa zakašnjenjem, a završen je bez pobednika - 1:1.