POGLEDAJTE

RONALDU SE SVI SMEJU - IZBLAMIRAO SE OVIM POTEZOM! Navijači ga prozivaju na mrežama: "On misli da je Nejmar!"

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kako je neko usnimio Kristijana Ronalda da ne uspeva da izvede trik sa loptom, tako je postalo jasno da će taj video snimak postati viralan.

Izvor: Twitter/@dme_363/Printscreen

Kristijano Ronaldo baš nije imao leto kakvo je želeo. Zvezda Mančester junajteda je sve vreme pokušavala da napusti "Old Traford" i pronađe sebi klub u kojem će igrati u Ligi šampiona, a ne samo da u tome nije uspeo, već je sada rezereva i u ekipi Erika ten Haga.

Kao da to nije dovoljno, pa se sada Ronaldu saigrači i svet smeju zbog njegovih poteza pred poslednju utakmicu Mančester junajteda.

Ronaldo je ponovo ostao van prve postave Junajteda za meč protiv Arsenala, što se desilo već peti put ove sezone, a jedan detalj pre početka utakmice su svi primetili. Portugalac se zagrevao sa loptom u prisustvu saigrača, ali jedan trik nikako nije uspevao da izvede.

Pokušavao je Ronaldo da na poseban način udari loptu petom, ali je u dva navrata to pogrešno izveo. Lopta mu je padala, a čak se i Brazilac Fred uhvatio za lice i smejao Portugalcu. Naravno, usledili su komentari na društvenim mrežama u kojima su "peckali" Ronalda.

"Čoveče, čak ti se i Fred smeje", "On misli da je Nejmar", "Ronaldo je gotov" i "Mislio je da će Freda i Kazemira da ubedi da je bolji od brazilskog Ronalda", bile su samo neke od objava na Tviteru. Pogledajte kako je to izgledalo: