ZABRINUTI

UŽASNE SCENE U HRVATSKOJ - OŽIVLJAVALI NAVIJAČA NA UTAKMICI! Ljekari ga elektrošokovima vraćali u život!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Užasne scene sa utakmice Osijeka i Šibenika u šampionatu Hrvatske...

Izvor: Printscreen/YouTube/NK Osijek

Utakmica između Osijeka i Šibenika bila je u drugom planu zbog jednog navijača. Čoveku je pozlilo na istočnoj tribini stadiona "Gradski vrt", pa su ljekari morali elektrošokovima da ga vraćaju u život!

Prema infromacijama koje stižu od tamošnjih medija on je doživio srčani udar pred start utakmice. Ljekari su odmah pritrčali u pomoć navijaču i reanimirali ga elektrošokovima. Srećom, sve je završeno dobro, pa je hitno prebačen u bolnicu.

"Trenuci reanimacije bili su šokantni. Posle elektrošokova nesrećni čovjek počeo je da daje znakove života, pa je na nosilima spušten sa tribine u vozilo Hitne pomoći. Sa stadiona je ispraćen aplauzom, a klub mu je poželio brz oporavak", navodi "Jutarnji list", bez novih informacija iz bolnice.

Što se utakmice tiče odmaći tim poveo je golom Lasla Klajnhajstera u 38. minutu, ali je u 78. Šibenik izjednačio golom španskog napadača Burguija i tako postavio konačan rezultat. Bio je ovo novi težak udarac za domaći tim posle svih problema i otkaza koji je uručen Nenadu Bjelici.