POGLEDAJTE

BIVŠI TRENER ZVEZDE SE POJAVIO, A MNOGI GA NISU PREPOZNALI: Došao na Džajićev jubilej, niko ga ne pamti ovakvog! (FOTO)

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Miodrag Božović je u Beogradu i privukao je pažnju svojim izgledom koji se u poslednjih godinu dana drastično promenio.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u petak uveče obeležila veliki jubilej - 60 godina otkako je legendarni Dragan Džajić počeo karijeru crveno-belom dresu. Tom prilikom je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio da će od naredne sezone, Zvezda povući dres sa brojem 11 iz upotrebe, u znak poštovanja za zvanično najboljeg jugoslovenskog fudbalera 20. veka.

A na koktelu koji je organizovala FK Crvena zvezda pažnju je privukao i bivši trener prvog tima Miodrag "Grof" Božović, kojeg mnogi isprva nisu ni prepoznali!

Na obeležavanju velikog jubileja bilo je pregršt poznatih imena, bivših i sadašnjih članova kluba, dok su neki od najvećih igrača jugoslovenskog fudbala video porukom čestitali slavnom "Džaji".

A među prisutnima je bio i Miodrag Božović, trener Zvezde od 2015. do 2017. godine, i donedavni trener ruskog Arsenala iz Tule. Božović se pojavio na Zvezdinom koktelu, a mnogi ga nisu prepoznali, imajući u vidu da se njegov izgled drastično promenio u nekoliko poslednjih godina. Pogledajte:

Inače, o ovome je i Božović svojevremeno pričao, kada su se mnogi ljudi zapitali da li je sve u redu sa njegovim zdravljem.

"Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama. Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam na dvoboj", rekao je Božović u jednom intervjuu početkom godine.