BAŠ GA BRIGA

PRST U OKO BARSI - U INAT IM JE TO URADIO: Oterali ga, uzeli mu MILIONE, a on otišao u klub u koji su mu rekli da NE SME

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Martin Brajtvajt je napravio još jedan potez koji će svideti svima onima kojima se ne dopada kako se Barselona ophodi prema svojim igračima.

Izvor: Profimedia

Barselona je konačno uspela - Martin Brajtvajt napušta klub sa "Nou Kampa" nakon što je gotovo čitavo leto tvrdoglavo odbijao da to učini i približio katalonskog velikana ogromnim problemima da neće moći da registruje nove igrače.

Ipak, danski napadač je popustio, ali samo donekle - pošto uprkos savetima Barselone da ne prelazi u Espanjol, on je učinio upravo to!

Kakav prst u oko Brajtvajta za Barselonu. Mesecima je klub pokušavao da se reši Danca kojem su u preostale dve godine ugovora bili u obavezi da isplate 8.000.000 evra. Zato su na sve načine pokušavali da ga oteraju iz kluba i uspeli su.

Ovaj napadač koji je stigao iz Leganjesa držao je u rukama sudbinu Barselone. Da klub nije uspeo da ga se reši, postoji šansa da ne bi mogli da registruju nekolicinu novih igrača, među kojima su Andreas Kristensen, Rafinja, Frenk Kesi i Robert Levandovski.

Ipak, sada stižu informacije da je Brajtvajt pristao na prekid ugovora poslednjeg dana prelaznog roka, ne bi li prešao u redove gradskog rivala Espanjola! Španski mediji pišu da su u Barsi savetovali Brajtvajta da ne ide baš u taj klub, ali on je imao drugačije planove od njih.

Potpisaće za Espanjol i tako nastaviti svoj boravak u Barseloni. Radi se o trogodišnjem ugovoru, istina daleko manjem nego što bi imao na "Nou Kampu", ali čovek čije se ukupno bogatstvo procenjuje na 250.000.000 evra moći će da podnese takav udarac...