Fudbal

GORDAN PETRIĆ DAVAO IZJAVU, A ONDA JE NEKO VIKNUO - "SUDIJE, BRAVO!" Partizanov trener zastao: Ne sviđa mi se to!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Partizanov trener Gordan Petrić dao je izjavu neposredno posle remija u 168. "večitom" derbiju protiv Crvene zezde.

Izvor: TV Arena sport

Partizan i Crvena zvezda odigrali su borbeni remi u Humskoj, završen je remijem 1:1, a posle meča na momente je bilo burno u tunelu. Dok je govorio trener crno-belih Gordan Petrić, neko je prolazio iza njega i viknuo "Bravo sudije". "Ne sviđa mi se generalno ovo prozivanje ko je šta sudija radio, jer i jedan i drugi klub treba da budu dostojanstveni i u pobedi i u porazu", rekao je Petrić za TV Arena sport.

Komentarišući izgled i tok derbija, on je rekao da je utakmica bila borbena. "Rekao sam momcima da pruže 100 odsto, pružili su i više. Žargonski i uličarski rečeno, iscepali smo se i jedni i drugi. Nadam se da su ljudi uživali u šansama, da li smo pružili lepršavu igru, to je za analizu, ko kako gleda...", izjavio je Petrić.

Upitan za osvojeni bod, rekao je da ga remi ne zadovoljava. "Nisam zadovoljan remijem, mislim da smo u drugom poluvremenu bili bliži pobedi, a to je i ono što generalno mogu da kažem momcima", rekao je on i posebno pohvalio jednog igrača - Kristijana Belića, startera u veznom redu koji je opravdao poverenje.

"Ne mogu da budem zadovoljan početkom, ušli smo nervozno, imali smo probleme sa kornerima, imali smo problem u drugom delu sa drugom loptom i to je došlo na svoje mesto. Pohvalio bih ovom prilikom i Belića, koji je igrao kao bonus i pružio nam je što nam je trebalo, kao što bih se i novajlijama zahvalio"