Lepa slika!

OVAKO SU SE POZDRAVILI TRENERI PARTIZANA I ZVEZDE: Petrić i Milojević prvi put vode derbi - ovim potezom su oduševili!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Treneri Gordan Petrić i Miloš Milojević srdačno su se pozdravili pred meč.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju 168. večiti derbi, a ova utakmica zanimljiva je i zbog dvojice trenera. Šefovi stručnog štaba dva najveća srpska kluba debituju u derbiju - nijedan od njih ranije nije vodio najveći meč domaćeg fudbala. Istina, obojica su na derbiju bili u ulozi pomoćnika, a Gordan Petrić iza sebe ima i bogato igračko iskustvo u okršajima sa najvećim rivalom.

Za razliku od njega, Miloš Milojević je u Humskoj igrao sa timom iz treće lige i napravio senzaciju, ali ovog puta su im uloge potpuno drugačije. Gordan Petrić i Miloš Milojević kao treneri predvode Partizan i Zvezdu, a na početku susreta srdačno su se pozdravili.

Kao što to i treba da bude u najvećoj utakmici srpskog fudbala, dvojica trenera rukovala su se na sredini terena nekoliko trenutaka pre nego što će početi meč koji ima ogroman značaj za oba tima. Crvena zvezda ima sedam bodova prednosti, ali i malu krizu zbog eliminacije od Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je Partizan nakon lošeg starta krenuo da niže pobede u Superligi i uspeo da slavi na poslednja dva meča. Pogledajte fotografije iz Humske: