Majstorija!

BOMBA - KAKVA GOLČINA ZVEZDE U DERBIJU! Bukari uhvatio volej, golman Partizana se nije pomerio! (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Spektakualran udarac fudbalera iz Gane za prednost Zvezde.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su u večitom derbiju! Pogotkom Osmana Bukarija u 27. minutu crveno-beli su stigli do prednosti, a o udarcu krilnog fudbalera iz Gane pričaće se danima. Letnje pojačanje Zvezde spektakularnim udarcem savladalo je Aleksandra Popovića.

Gelor Kanga izveo je korner, odbrana Partizana "očistila" situaciju nedovoljno dobro, a desno krilo Zvezde uhvatilo volej. Spektakularan udarac pogodio je dalju stativu, a lopta se od nje odbila iza leđa nemoćnog Popovića. Čuvar mreže Partizana kroz gužvu nije mogao da vidi odakle preti opasnost, pa nije postojala šansa da reaguje kod ovog udarca. Pogledajte gol:

Imajuću i vidu da prethodnih godina nije bio naročito efikasan i da je tek u Beogradu ponovo pronašao golgetersku formu, moglo bi se reći da je ovo jedan od najboljih golova koje je postigao u karijeri. Kada se na to doda i značaj meča, a i da je postignut pri nerešenom rezultatu, majstorija krilnog fudbalera iz Gane dodatno dobija na značaju. Pogledajte detalje sa meča: