Ljepota!

CRNOGORKA JE NAJLJEPŠA FUDBALERKA U ITALIJI: Igra Seriju A za SLAVNI klub, a u kupaćem GORI! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fudbalerka porijeklom iz Crne Gore ove sezone nosi dres novajlije u ženskoj Seriji A.

Izvor: Instagram/tinovic11/printscreen

Prethodnog vikenda počela je nova sezona Serije A za dame, elitnog ranga fudbala u Italiji. Na terenu su bili ženski timovi slavnih klubova, onih najvećih u italijanskom fudbalu, a legendarna Parma ovog ljeta stigla je do elite. Zbog gašenja jednog od klubova koji su prethodne sezone igrali u prvoj ligi, "Krstaši" su kupovinom licence izborili pravo da se takmiče sa najboljima.

U prvom kolu su njihove djevojke ubedljivo poražene (4:1) od Intera, a na terenu je u finišu susreta bila i jedna od najljepših italijanskih sportistkinja. Melanija Martinović (28), italijanska fudbalerka crnogorskog porijekla, ušla je sa klupe za rezerve i nije uspjela da donese rezultatski preokret, ali je privukla mnogo pažnje.

Djevojka rođena u Rimu veoma je lijepa i atraktivna, o čemu svjedoče i njene fotografije na Instagramu. Nekoliko hiljada njenih pratilaca često ima priliku da uživa u prizorima sa plaže ili fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu, gdje se posebno ističe njen atraktivan izgled.

Pogledajte kako ona izgleda:

Inače, Melanija je fudbalom počela da se bavi još kao dijete, nakon što se oprobala u odbojci i tekvondou. "Školovala" se u fudbalskoj akademiji Toti, a zatim u seniorskoj karijeri nosila dres i nekih veoma poznatih klubova. Igrala je za Romu, Sasuolo, Fiorentinu i Sampdoriju, prije nego što se ovog ljeta preselila u Parmu.

Inače igra na poziciji napadača i kroz veći dio karijere nosila je broj 9. Trenutno se na njenim leđima nalazi broj 24, a uzor joj je legendarni Frančesko Toti. Tokom karijere je imala ponudu da prekine fudbalsku karijeru i posveti se fudbalu na pijesku, što je odbila kako bi mogla da sanja svoje snove u Seriji A. Pogledajte neke od njenih golova:

Melanija Martinović
Izvor: Youtube/FIGC Calcio Femminile/printscreen

Tagovi