neverovatno!

ŠOKANTNO OTKRIĆE - ZVEZDIN FUDBALER IGRA SA SLOMLJENIM PRSTOM: Trpi bolove i pije tablete, ali će biti spreman za DERBI!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Aleksandar Pešić Aleksandar Pešić doživio peh kada se vratio u Zvezdu, ali redovno igra za crveno-bijele.

Izvor: MN Press

Ovog ljeta se vratio u Crvenu zvezdu kao jedno od najvećih pojačanja za novu sezonu, ali Aleksandar Pešić nije imao sreće na početku prvenstva. Iskusni napadač odigrao je šest mečeva za crveno-bele od povratka iz Turske, a već na prvoj utakmici on je polomio prst na nozi!

Kako prenosi "Informer", napadač je već na povratničkom debiju zaradio prelom prsta na nozi. Pešić je prvi meč za Zvezdu u novoj sezoni odigrao protiv Mladosti iz Lučana u trećem kolu, kada je u 71. minutu susreta zamijenio Milana Pavkova.

Za mečeve koji su uslijedili Pešić je uzimao "pejn kilere", odnosno tablete protiv bolova koje su mu omogući da bez problema istrči na teren. Ipak, sitaucija se pogoršala nakon nekoliko utakmica, tačnije u okršaju crveno-belih sa Makabijem iz Haife. Zbog jačih bolova koje je osjetio na tom meču, Pešić od tada ne radi sa ostatkom tima već se individualno priprema za nastavak sezone.

Crvena zvezda sada ulazi u veoma naporan ritam pošto će do 18. septembra odigrati četiri meča u Superligi i dva u grupnoj fazi Lige Evrope. Po informacijama koje ima ovaj beogradski list, rođeni Nišlija biće spreman za sve te napore i pored velikih bolova koje trpi. Pešić će, navodno, igrati i derbi protiv Partizana u sredu, iako mu povreda nije sanirana. Ukoliko bi Pešić skupio snage i u srijedu (20:00) istrčao na teren u Humskoj, navijači Zvezde bi mogli da dobiju novog ljubimca.

Podsjećamo, Aleksandar Pešić je u prvom mandatu u Crvenoj zvezdi ostavio impresivan utisak pošto je sezonu završio sa 29 golova i 21 asistencijom u svim takmičenjima. Ove sezone je na tri meča u Superligi i tri meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona imao učinak od tri gola i dve asistencije.