JEZIVI DETALJI

UŽAS! FUDBALER ČEKIĆEM UBIO DJEVOJKU: Tražio da ode sa utakmice, krici odjekivali zgradom - njena sestra je sve slušala!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Italijanski fudbaler Đovani Padovani zatečen je na mjestu strašnog zločina, a jezivi detalji pojavili su se u tamošnjim medijima.

Izvor: YouTube/Redazione VeraTV/Printscreen

Fudbalski svijet je u šoku, nevjerovatne vijesti stižu iz Italije. Fudbaler Đovani Padovani optužen je da je ubio svoju bivšu djevojku Alesandru Mateuci tako što ju je udarao čekićem do smrti! Ovo ubistvo dogodilo se manje od mjesec dana nakon što ga je ona prijavila policiji za uznemiravanje, piše "Mundo Deportivo"!

U ovoj jezivoj priči, španski list kao dodatno užasavajuću činjenicu izdvaja da je 27-godišnji fudbaler tražio od kluba dozvolu da ne igra u kup utakmici protiv Katanije. Padovani je iskoristio priliku da otputuje za Bolonju i vidi se sa Alesandrom, koju je potom brutalno ubio.

Njih dvoje su bili u romantičnoj vezi godinu dana, dok Mateuci nije odlučila da ga ostavi. Od tada, fudbaler ju je danima zvao i slao stotine poruka, zbog čega je djevojka odlučila da se obrati policiji.

Prema navodima italijanskih medija, Padovani je otišao kod žrtve i čekao je u njenoj kući od 7 do 9 časova uveče. Kada je došla Sandra, kako su svi zvali žrtvu, odmah je počela da viče na njega da mora da ode. Umjesto toga, on je zgrabio, odvukao ispod stepenica i tamo usmrtio čekićem. Stanari te zgrade čuli su očajničke krike nesrećne djevojke, dotrčali su da pokušaju da je spasu i zatekli je sa dubokom ranom na glavi. Izgubila je svijest od udaraca, a doktori nisu uspjeli da joj sačuvaju život.

U trenucima tragičnog događaja, Alesandra je bila na telefonskoj vezi sa svojom sestrom, koja je uspjela da čuje "Ne, Đovani, ne, preklinjem te, upomoć". Nakon toga, poziv je bio prekinut i njena sestra je pozvala italijanske karabinjere. Kada su stigli, Mateucijeva je i dalje bila živa, ali su njene povrede glave bile toliko teške da je preminula prije nego što je hitna pomoć uspjela da je doveze u bolnicu. Kako navode izjave njenih komšija, ovo nije bilo prvi put da su Đovani i Alesandra imali sukobe.

Nekoliko puta su mogli da čuju lomljavu u kući, a navodi se i da je Padovani jednom prilikom pokušavao da sabotira Alesandrin automobil. Padovani je sada glavni osumnjičeni za teško ubistvo, a tokom igračke karijere je nastupao za nekolicinu niželigaških italijanskih klubova.

Tagovi