GOTOVO JE!

DELUJE DA JE SVE GOTOVO, JOŠ JEDNA SKUPA INVESTICIJA MANČESTER JUNAJTEDA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Entoni je novo pojačanje Mančester junajteda i postati 13. igrač za kojeg je neki klub izdvojio 100 ili više miliona eura.

Izvor: Profimedia/Instagram/antony00/Printscreen

Gotovo je - Mančester junajted dovodi još jedno važno pojačanje ovog leta i to od 100.000.000 evra! Postignut je dogovor između "crvenih đavola" i Ajaksa, pa će Brazilac Entoni postati novi igrač kluba sa "Old Traforda".

Posle mnogo natezanja i odbijanja ponuda, Ajaks je ipak pristao da pusti krilnog fudbalera, koji će postati deo 13. transfera u istoriji fudbala vrednog bar 100 miliona evra!

Junajted je mesecima pokušavao da dovede Entonija iz Ajaksa, ne bi li ojačao tim Erika ten Haga, ali su tek u finišu prelaznog roka u tome uspeli. Ajaksova taktika tvrdoglavog odbijanja podigla je cenu Entoniju na neverovatnih 100.000.000 evra, koliko će transfer iznositi kada se u njega uračunaju i bonusi iz ugovora.

Ovaj 22-godišnji Brazilac je bio posebna želja menadžera Ten Haga i to nakon sezone u kojoj je upisao tek osam golova i četiri asistencije u holandskoj Erediviziji. Sada će Entoni stići na listu najvećih transfera.

U društvu "100.000.000 evra", Entoni će se pridružiti Geretu Bejlu, Kristijanu Ronaldu, Edenu Azaru, Polu Pogbi, Usmanu Dembeleu, Romeluu Lukakuu, Džeku Grilišu, Antoanu Grizmanu, Žoau Feliksu, Filipeu Kutinju i Nejmaru.

Veliki broj takvih transfera nije se pokazao uspešnim do sada, a ostaje da vidimo hoće li Entoni uspeti da na "Old Trafordu" izbegne takvu sudbinu...