PROVOKACIJA

PREVARILA TOTIJA, PA DOBILA PORUKU OD NAVIJAČA LACIJA! Transparent za bivšu ženu legende Rome - ovo joj nisu zaboravili!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pristalice Lacija istakle su transparent za Ilari Blazi...

Izvor: Profimedia/Instagram/ilaryblasi/Twitter/Lazio e Liberta APS/Printscreen

Lacio je pobjedio Inter u derbiju kola Serije A, dok je i na tribinama bilo zanimljivo. Slavili su navijači trijumf, uz jedan poseban transparent za bivšu ženu Frančeska Totija.

Ilari Blazi je prevarila legendu Rome, pa su se posle 17 godina braka razveli, a sve to iskoristile su pristalice drugog rimskog kluba da joj pošalju poruku na stadionu. Podsjetili su je na jedan zanimljiv detalj iz prošlosti.

"Dobro došla kući Ilari", pisalo je na transparentu sa jasnom aluzijom na to da je ona prije udaje za Totija navijala za Lacio i to tada nije krila.

Ovo je Ilari Blazi:

Međutim, posle vjenčanja stvari su se promjenile. Sve manje je pričala o tome i često je odlazila na mečeve Rome i tako pružala podršku svom suprugu. To joj navijači gradskog rivala nisu zaboravili. Sada, kada više nije u braku sa "Princom Rima", odlučili su da je podsete na to.

Njihov brak završen je posle skoro dvije decenije jer je italijanska manekenka i voditeljka po navodima tamošnjih medija imala aferu sa svojim ličnim trenerom Kristijanom Iovinom. Sa njim se viđala često u Milanu, pošto je tamo išla zbog snimanja svoje emisije. Navodno je sve to trajalo oko godinu i po dana, a kada je Toti za to saznao napravio je haos i uslijedio je razvod... Pogledajte i ko je trener sa kojim je imala aferu: