TRIJUMF

JUNAJTED POBEĐUJE OD KAD JE NAJSKUPLJI ŠTOPER NA KLUPI! Debitovao Kazemiro, Ronaldo ponovo nije bio starter!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Erik ten Hag napravio je zaokret u Mančesteru...

Izvor: Profimedia

Mančester junajted upisao je drugu pobedu zaredom. Bio je poslednji na tabeli, pa je onda prvo savladao Liverpul u derbiju, a onda i Sautempton (1:0). Sve to posle zanimljivih odluka trenera Erika ten Haga.

Holanđanin je posle debakla i dva poraza na startu od Brajtona i Brentforda na klupu poslao najskupljeg štopera ikada i kapitena Harija Megvajera. Uz njega su tu bili Kristijano Ronaldo i Fred. Izgleda da je to bio pravi potez. Engleski štoper je u oba trijumfa ceo meč odgledao sa klupe, dok su Portugalac i Brazilac ulazili u igru, izgleda da je to prilično jasna poruka za Harija.

Nije igra Mančestera bila na vrhunskom nivou, bilo je dosta grešaka, mogao je i Sautempton do boda, ali je na kraju upisan trijumf na gostovanju što je i bio i glavni cilj. Doduše, ceo stadion je protestovao kada je Skot Mektomini igrao odbojku u kaznenom prostoru, a ni sudija ni VAR na to nisu reagovali.

Junajted je tako došao do šest bodova, popravio gol razliku i popeo se u gornji deo tabele. Čeka ga u narednom kolu težak zadatak, gostovanje Lesteru, timu koji se takođe muči ove sezone pošto ima samo jedan bod i čeka ga duel sa Čelsijem. Holanđanin je izgleda našao rešenje za probleme Mančestera...