AU!

HRVATSKA VODITELJKA POKAZIVALA DEKOLTE U PROGRAMU! Ceo svet je u nju gledao posle utakmice, snimak je postao HIT!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Mirta Šurjak postala je ponovo hit zbog jednog poteza posle utakmice između Hajduka i Viljareala.

Izvor: TikTok/mf1.994/Screenshot

Viljareal je u Splitu pobedio Hajduk i prošao u Ligu konferencija, ali posle tog meča svi pričaju o hrvatskoj voditeljki. Prelepa Mirta Šurjak zaludela je svet po završetku duela na "Poljudu", toliko da se najmanje pričalo o dešavanjima na terenu.

Poa završetku utakmice ona je uzimala izjave igrača Hajduka za tamošnju televiziju i jedan potez svi su primetili. Sklanjala je crveni sako, kako bi pokazala svoj dekolte pred kamerama. Očekivano, snimak je postao hit na društvenim mrežama.

Ovo je Mirta Šurjak:

Primetila je to i grupa navijača koja je napravila hit snimak na internetu, pa su tako svaki put kada bi ona pomerila sako i pokazala dekolte, oni počeli da pozdravljaju to aplauzima i ovacijama. Njeni potezi sa ovog kratkog klipa su glavna tema u regionu, a i šire...

Lepa Mirta je pokušala da donese sreću Splićanima, išla je i na meč u Španiji, ali nije mogla da im pomogne. U prvom duelu španski tim je rutinski došao do trijumfa (4:2), dok je u revanšu odradio posao i golovima Pedraze u 37. i Čukvuezea u 56. minutu stavio tačku na nade domaćeg tima da mogu da naprave šok. Viljareal je u grupnoj fazi izvukao Hapoel Ber Ševu, Austriju Beč i Leh Poznanj.