Spremni!

PARTIZAN DOVODI JOŠ DVOJICU IGRAČA?! Crno-beli u grupnoj fazi, igrači pod blokadama, a Petrić čeka POJAČANJA!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Crno-beli su spremni da reaguju do kraja prelaznog roka i sklope respektabilan tim za učešće u Evropi.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana plasirali su se u Konferencijsku ligu i pored remija (3:3) na Malti, a trener Gordan Petrić odmah nakon revanš meča sa Hamrun Spartansima govorio je o pojačanjima. Iako će crno-beli u nastavku sezone biti jači za Hamidu Traorea, šef struke tima iz Humske najavljuje da će biti još dolazaka u klub.

Priča se već nekoliko dana o angažovanju reprezentativca BiH Gojka Cimirota, koji je svojevremeno bio želja Crvene zvezde, a u prvom planu je danima bio i Nikola Čumić, koji bi stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa. Da li će se to desiti u narednim danima, ostaje da se vidi. Uglavnom, Petrić čeka pojačanja!

Sa novim igračima u timu, Partizan bi mogao da napadne prvo mesto u grupnoj fazi Konferencisjke lige, a samim tim i evropsko proleće u kojem bi imao odličnu priliku da ponovi uspehe iz prethodne sezone kada je blistao u ovom takmičenju.

"Partizanu su potrebna pojačanja, da li će doći još jedan ili dva igrača, da bih mogao da pravim kombinatoriku... Nekoliko igrača nastupa pod blokadama, terapijama, Fejsa, Rikardo. I to treba ceniti", rekao je trener Partizana nakon ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige.

Podsećamo, Partizan su od kraja prethodne sezone napustili trener Aleksandar Stanojević, a zatim i njegova zamena u vidu Iliji Stolice. Pored toga, iz kluba je otišlo čak 14 igrača, pa su Petriću neophodna pojačanja kako bi se ekipa takmičila na tri fronta tokom sezone.

Tagovi