Užasno!

SKANDAL - IGRALI HUMANITARNI MEČ, A IGNORISALI BOLESNE: Samo DVOJICA igrača Barse pokazali da su veliki ljudi! (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Bilo je mučno gledati kako igrači Barselone i Mančester sitija ignorišu one zbog kojih su igrali u humanitarne svrhe.

Izvor: cuatro.com/printscreen

Fudbaleri Barselone i Mančester sitija odigrali su prijateljski meč u humanitarne svrhe između obaveza u domaćim prvenstvima, ali se fudbaleri ova dva velika tima na kraju susreta nisu poneli nimalo humano. Dok su odlazili sa terena, igrači koji od fudbala zarađuju ogroman novac potpuno su ignorisali obolele od Amiotrofične lateralne skleroze, zbog kojih je ovaj meč i organizovan.

Namera je bila da se skupe sredstva za lečenje obolelih, ali bi i pozdrav igrača sa ljudima koji su se nalazili pored samog terena bio veliki gest prvotimaca španskog i engleskog tima. Umesto da svi zajedno priđu i pozdrave se, to su uradila samo dvojica igrača Barselone.

Obolelima od ALS prvo je prišao mladi vezni fudbaler Pedri, a za njim je došao štoper Ronald Arauho koji je posvetio najviše vremena ljudima zbog kojih se ovaj meč igrao. On se pozdravio sa svima koji su pored terena čekali fudbalere i na taj način pokazao da u samo nekoliko sekundi može da se ispadne veliki čovek.

Za razliku od mladog španskog fudbalera i Urugvajca koji su divnim gestom oduševili svet, ostali igrači su nonšalantno prošli ka svlačionicama, nakon što su Barselona i Mančester siti odigrali bez pobednika - 3:3.

Pogledajte reakciju fudbalera Barselone i Mančester sitija dok su napuštali teren: