Ispovest!

ŠOK ISPOVEST ŽENE FUDBALERA - "NOĆ U DVA POPODNE, HOĆU DA SE UBIJEM": Argentinac prešao u Englesku i uništio joj život!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Supruga Anhela Di Marije imala je traumatično iskustvo tokom sezone koju je proveo u Mančester junajtedu.

Izvor: Instagram/jorgelinacardoso26/printscreen

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija napravio je impresivnu karijeru u evropskom fudbalu i nastupao je za neke od najboljih klubova na kontinentu. Nakon igranja za Rosario Sentral u rodnom gradu, krilni fudbaler se selio u Lisabon (Benfika), Madrid, Pariz i Torino, gde je sad član Juventusa. Pored toga igrao je i za Mančester junajted, ali njegova porodica tu godinu ne pamti po dobrom.

Sedam godina nakon odlaska iz Engleske o tome je progovorila supruga poznatog fudbalera, koja je tom prilikom otkrila da je u Mančesteru htela da se ubije!

Horhelina Kardoso ispričala je da joj je život na severu Engleske bio užasan i počela da nabraja stvari koje nije volela tokom jedine sezone koju je Anhel Di Marija proveo u Mančester junajtedu.

"Anhel mi je jednog dana pokazao ponudu Mančester junajteda. Nisam želela da idem, rekla sam mu da se preseli sam. Rekao je da je bolje da krenemo zajedno. Bio je to ogroman novac, mnogo više nego što je Real Madrid nudio. Preselili smo se. Ako radite u kompaniji i neka druga vam ponudi duplo veću platu, pređete kod njih", počela je da objašnjava Horhelina.

Pogledajte zajedničke fotografije Di Marije i njegove supruge:

"Bili smo prijatelji sa Đaninom, ćerkom Dijega Maradone i suprugom Serhija Aguera. Putovali smo u Mančester tokom ogdišnjeg odmora i uvek je bilo užasno. Kada god bismo se vratili kući, rekla bih Anhelu 'Ako planiraš transfer, gledaj da nikad ne pređeš u Englesku'. Ništa mi se tamo nije sviđalo, a mogu i da objasnim zašto", dodala je supruga poznatog fudbalera.

Ipak, Anhel je napravio transfer. U leto 2014. godine napustio je Real Madrid i za čak 60 miliona futni preselio se na sever Engleske. Usledilo je najgorih godinu dana u životu njegove supruge, sudeći po izjavi koju je dala.

"Svi ljudi su čudni, hodaš po gradu i ne znaš da li će te neko ubiti. Hrana je odvratna, žene izgledaju kao da su od porcelana. Anhel i ja smo živli u Madridu, igrao je u najboljem klubu na svetu, savršena hrana, savršeno vreme, sve je bilo idealno. A onda je došla ponuda Junajteda. Borila sam se protiv toga, ali je on govorio da ćemo biti finansijski stabilniji ako prihvati ponudu. ne krivim ga što je otišao, ali bilo je užasno. 'Dragi, ja ću se ubiti, u dva sata popodne je noć', rekla sam mu jednog dana."

Na njenu sreću, karijera Argentinca u Junajtedu trajala je kratko. Tokom jedine sezone u klubu odigrao je 32 meča u svim takmičenjima i postigao četiri gola, a Englezi su zaključili da mogu dalje i bez njega. Po nekim anketama izglasan je za najgore pojačanje sezone u Premijer ligi, što mu je otvorilo vrata za transfer u PSŽ. Pariz je mnogo više po ukusu njegove supruge Horheline.